12 stks/partij EEN STUK Ketting Ace Hoed Hanger Vriendschap Mannen Vrouwen Anime Sieraden Choker Accessoires
€20.39 €16.31
Beschikbaar: Op voorraad

  • Soort Unit: lot (12 stukken/lot)
  • Gewicht Pakket: 0.5kg (1.10lb.)
  • Afmeting Pakket: 20cm x 12cm x 5cm (7.87in x 4.72in x 1.97in)

Aantal *
In winkelwagen
btn-share


hanger Maat: 3.2x3.2 cm (1 cm = 0.394in) keten Lenth: 45 cm gewicht: 20g
~ leverancier inleiding We zijn de senior fabriek leverancier met 6 jaar ervaring op alibaba. meeste producten in onze winkel is in voorraad. de grotere bestelling, de beter bulk prijs, kunnen we betere prijs bieden of gratis verzending via express voor onze regelmatige klant. Iets u een boodschap, wij antwoorden in 12 uur. werktijd: Amerika Brazilië (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusland (Moskou GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) engeland Frankrijk (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ Feedback het zeer gewaardeerd u ons positieve feedback en 5 sterren commentaar! alsjeblieft contact eerste met een probleem, of vragen voordat opening geschil of verlaten neutrale of negatieve feedback. zal het onze grote genoegen als wij u een opgewonden Aankoop ervaring. We oprecht hoop dat we start de Langdurige zakelijke samenwerking.

  • Metal color: Antique Copper Plated
  • Merknaam: moontreya
  • Metalen: Zinc Alloy
  • Geslacht: Unisex
  • Halskettingen: Pendant Necklaces
  • Stijl: Trendy
  • Kettingen: Geen
  • Materiaal: Metaal
  • Modelnummer: SS11448
  • Shape\pattern: Figuur
  • Pendelformaat: 3.2x3.2cm
  • Functie: Mood Tracker
  • Compatibiliteit: All Compatible
  • Aritkeltype: Halskettingen
  • Fijn of mode: Mode
  • Weight: 15 g
  • Chain Material: Copper alloy

Tags: Goedkoop 12 stks/partij EEN STUK Ketting Ace Hoed Hanger Vriendschap Mannen Vrouwen Anime Sieraden Choker Accessoires, Hoge Kwaliteit 12 stks/partij EEN STUK Ketting Ace Hoed Hanger Vriendschap Mannen Vrouwen Anime Sieraden Choker Accessoires, Chinese Hanger Kettingen Leveranciers.

Schrijf uw recensie